Mónica Del Carmen

Mónica Del Carmen
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.05.1982
Doğum Yeri:Miahuatlán de Porfirio Díaz

Meksikalı oyuncu.

Escuela Nacional de Arte Teatral (National School of Theater Arts) mezunudur. Babil (2006), Année bissextile (2010) ve Asfixia (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Zhai
2022 La piel ajena
2022 Novacene (Kısa Film)
2021 A Cop Movie
2021 La Civil
2021 Sundown
2020 Todo en juego
2020 Yeni Düzen
2019 Amores Modernos
2019 Asfixia
2019 La paloma y el lobo
2018 Dios Nunca Muere (God Never Dies) (Kısa Film)
2018 Ojo de buitre (Kısa Film)
2018 Rencor tatuado
2018 Xquipi' Guie'dani
2017 Borde (Kısa Film)
2016 Bajo tu Influencia (Kısa Film)
2016 La Madre Buena (Kısa Film)
2016 Motel de los Corazones Rotos (Kısa Film)
2015 600 Mil
2015 Capgras (Kısa Film - Seslendirme)
2015 Gloria (Kısa Film)
2015 Los Herederos
2014 Batallas Latentes (Kısa Film)
2014 If the world goes wrong (Kısa Film)
2014 Ramona (Kısa Film)
2013 A los ojos
2013 Arma Blanca (Kısa Film)
2013 Estatuas (Kısa Film)
2012 Después de Lucía
2011 La Leyenda de la Llorona (Seslendirme)
2010 Année bissextile
2010 La pantera negra
2008 Buen provecho (Kısa Film)
2006 Babil
2006 La última mirada

Televizyon

2014 Crónica de Castas
2012 Los Creativos (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Mónica Del Carmen Fotoğrafları

Mónica Del Carmen FotoğraflarıMónica Del Carmen FotoğraflarıMónica Del Carmen FotoğraflarıMónica Del Carmen FotoğraflarıMónica Del Carmen Fotoğrafları