Mónika Balsai

Mónika Balsai
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :13.12.1977
Doğum Yeri:Vác, Hungary

Macar aktris.

Tilki Perisi Liza (2015), Tiszta szívvel (2016) ve Társas játék (2011) filmleriyle tanımmıştır.

Filmografi

2017 X.
2017 Jupiter holdja
2017 Kincsem
2016 Monstrul din Martfü
2016 Vér-erdö (Kısa Film)
2016 Tiszta szívvel
2015 Tilki Perisi Liza
2014 Couch Surf
2011 Csicska (Kısa Film)
2008 Valami Amerika 2
2008 Rövid, de kemény... életem
2007 Az emigráns
2007 3 (történet a szerelemröl) (Kısa Film)
2005 Palika leviszi a szemetet (Kısa Film)
2004 A ház (Kısa Film)
2001 Csocsó, avagy éljen május elseje! 

Televizyon

2015 Válótársak
2014 A berni követ (TV Filmi)
2011 Társas játék
2007 Minden másképp van - Márairól (TV Filmi)
2003 Szeret, nem szeret (Kısa Dizi)
2003 Tea

Görev Aldığı Yapımlar

Mónika Balsai Fotoğrafları

Mónika Balsai Fotoğrafları