Maeve Dermody

Maeve Dermody
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.11.1985
Doğum Yeri:Sydney

Avustralyalı aktris.

Oyunculuk yapmaya 1993 yılı yapımı Breathing Under Water isimli filmle başlamıştır. All Saints (1998), Black Water (2007) ve Beautiful Kate (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Love Lust Longing
2021 The Immortal (Kısa Film)
2020 The Secret Garden
2019 Love Type D
2018 Birdie (Kısa Film)
2016 2:22
2016 The Space Between
2016 Pawno
2014 The Fear of the Darkness
2013 Greg's First Day (Kısa Film)
2012 Almost (Kısa Film)
2010 Griff the Invisible
2010 Magpie (Kısa Film)
2009 Shot Open (Kısa Film)
2009 Past Midnight (Kısa Film)
2009 Beautiful Kate
2009 At the Breakfast Table (Kısa Film)
2007 Walnut (Kısa Film)
2007 Black Water
2006 A Fairytale of the City (Kısa Film)
2003 All Shook Up (Kısa Film)
1993 Breathing Under Water

Televizyon

2019 Gold Digger (Mini Dizi)
2019 Carnival Row
2018 Marcella
2017 SS-GB (Mini Dizi)
2017 The Frankenstein Chronicles
2016 Ripper Street
2016 Marcella
2015 And Then There Were None (Mini Dizi)
2013 Serangoon Road
2013 Power Games: The Packer-Murdoch Story (Mini Dizi)
2012 Bikie Wars: Brothers in Arms
2012 Rake
2012 Miss Fisher's Murder Mysteries
2012 Dangerous Remedy
2011 Paper Giants: The Birth of Cleo (Mini Dizi)
2009 My Place
2007 The Chaser's War on Everything
2006 Monarch Cove
2006 All Saints
2006 Secretary
2003 White Collar Blue

Görev Aldığı Yapımlar

Maeve Dermody Fotoğrafları

Maeve Dermody FotoğraflarıMaeve Dermody FotoğraflarıMaeve Dermody FotoğraflarıMaeve Dermody FotoğraflarıMaeve Dermody Fotoğrafları