Maggie Cheung

Maggie Cheung
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.09.1964

Hong Kong'lu oyuncu.

Cheung çocukluğunun bir bölümünü İngiltere'de geçirdi. Hong-Kong'a geldikten sonra, 1983'te 19 yaşında Miss Hong Kong güzellik yarışmasında ikinci, aynı yıl Dünya güzellik yarışmasında yarı finalist olmuştur. Aşk Zamanı (2000), Kahraman (2002), Nos années sauvages (1990) ve Tian mi mi (1996) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Shi lian zhuan jia
2013 Playtime
2010 Chuen sing yit luen - yit lat lat
2010 Better Life
2004 2046
2004 Clean
2002 Kahraman
2000 Yi jian zhong qing
2000 Le bel hiver (Kısa Film)
2000 Aşk Zamanı
1999 Augustin, roi du kung-fu
1997 Song jia huang chao
1997 Chinese Box
1996 Tian mi mi
1996 Irma Vep
1994 Xin tong ju shi dai
1994 Les cendres du temps
1993 Yin doi hou hap zyun
1993 Wu xia qi gong zhu
1993 Se diu ying hung: Dung sing sai jau
1993 Qian mian tian wang
1993 Lim jing dai yat gik
1993 Le Moine fou
1993 Kin chan no Cinema Jack
1993 Jui nam chai
1993 Green Snake
1993 Flying Dagger
1993 Fei yut mai ching
1993 Dung fong sam hap
1993 Chik geuk siu ji
1992 Zin san chuen suet
1992 Zhen de ai ni
1992 Süper Polis 3
1992 Sam yan jo sai gai
1992 Leung goh nuijen, yat goh leng, yat goh m leng (Kısa Film)
1992 L'auberge du dragon
1992 İkiz Ejder
1992 Hua! Ying xiong
1992 Ga yau hei si
1992 Bak mui gwai
1991 Zhi zai chu wei
1991 Seung sing goo si
1991 Ho moon yeh yin
1991 Hak suet
1991 Fu gui ji xiang
1991 Center Stage
1990 San ren xin shi jie
1990 Nos années sauvages
1990 Le chant de l'exil
1990 Hong Chang Fei Long
1990 Gun gun hong chen
1990 Ai zai bie xiang de ji jie
1989 Zai jian wang lao wu
1989 Xiao xiao xiao jing cha
1989 Wo yao fu gui
1989 Shen yong shuang mei mai
1989 Shao nu xin
1989 Ren zai Niu Yue
1989 Qiu ai ye jing hun
1989 Gap tung kei hap
1989 Bu tuo wa de ren
1988 Yue liang, xing xing, tai yang
1988 Ying zhao nu lang 1988
1988 Süper Polis 2
1988 Shuang fei lin men
1988 Qiu ai gan si dui
1988 Ölüm Hesabı
1988 Nan bei ma da
1988 Liu jin sui yue
1988 Huang se gu shi
1988 Guo bu xin lang
1988 Fei mau lau long gei
1988 Ai de tao bing
1987 Yong ai zhuo yi ren
1987 Tian ci liang yuan
1987 Sam tiu yat baak
1987 Qi nian zhi yang
1987 Cheng chong chui lui chai
1987 A Projesi 2
1986 Yuen Chun Hap yu Wai See Lee
1986 Hoi sam gwai: Chong gwai
1985 Süper Polis
1985 Sheng dan qi yu jie liang yuan
1985 Mo deng xian lu qi yuan
1985 Mei gui di gu shi
1984 Yuen fan
1984 Ching wa wong ji

Televizyon

1986 Yang ka cheung
1985 The Fallen Family
1984 Wak chu choi hong
1984 San jaat si hing

Görev Aldığı Yapımlar

Maggie Cheung Fotoğrafları

Maggie Cheung Fotoğrafları Maggie Cheung Fotoğrafları Maggie Cheung Fotoğrafları Maggie Cheung Fotoğrafları Maggie Cheung Fotoğrafları