Maggie Smith

Maggie Smith
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :28.12.1934
Doğum Yeri:Ilford, Essex

İngiliz aktris.

Tam adı Margaret Natalie Smith'tir. Othello (1965), Genç Kızlar (1969), Kaliforniya Süiti (1978), Manzaralı Oda (1985), Richard III (1995), Mussolini (1999), Gosford Park (2001) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2022 The Miracle Club
2022 A German Life
2021 Downton Abbey 2
2021 A Boy Called Christmas
2019 Downton Abbey
2018 Cüce Dedektif Şerlok (Seslendirme)
2018 Harry Potter: Hogwarts Mystery (Video Oyunu - Seslendirme)
2015 The Lady in the Van
2015 Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili 2
2014 Beklenmedik Misafir
2013 Quartet: Deleted Scenes (Kısa Video)
2012 Dörtlü
2011 Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili
2011 Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet (Seslendirme)
2010 Nanny McPhee - Büyük Patlama
2009 From Time to Time
2009 Harry Potter ve Melez Prens
2007 Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Aşkın Kitabı
2006 Keeping Mum: Deleted Scenes (Kısa Video)
2006 Keeping Mum: Funnies (Kısa Video)
2005 Hınzır Dadı
2005 Harry Potter ve Ateş Kadehi
2004 Lavanta Kokulu Kadınlar
2004 Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2002 Gosford Park: Deleted Scenes (Kısa Video)
2002 Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Aramızda Kalsın
2001 Gosford Park
2001 Harry Potter ve Felsefe Taşı
1999 The Last September
1999 Tea with Mussolini
1998 Curtain Call
1997 Kadınsı Duygular
1996 İlk Eşler Kulübü
1995 Richard III
1993 Yırtık Rahibe 2: Can Çıkar, Huy Çıkmaz
1993 Gizli Bahçe
1992 Yırtık Rahibe
1991 Hook
1990 Romeo.Juliet (Seslendirme)
1987 The Lonely Passion of Judith Hearne
1985 Manzaralı Oda
1984 A Private Function
1984 Lily in Love
1983 Better Late Than Never
1982 The Missionary
1982 Evil Under the Sun
1981 Son Emir - Cennetin Kapısı
1981 Quartet
1978 Kaliforniya Süiti
1978 Nil'de Ölüm
1976 Murder by Death
1973 Aşk ve Istırap
1972 Travels with My Aunt
1969 Oh! Bu Ne Güzel Savaş!
1969 Genç Kızlar
1968 Hot Millions
1967 Bal Kutusu
1965 Othello
1965 Ezelî Kavga
1964 The Pumpkin Eater
1963 Aşk Mücadelesi
1962 Go to Blazes
1958 Nowhere to Go
1956 Child in the House

Televizyon

2015 Downton Abbey
2007 Capturing Mary (TV Filmi)
2003 My House in Umbria (TV Filmi)
1999 All the King's Men (TV Filmi)
1999 David Copperfield (Mini Dizi)
1993 Great Performances
1992 Screen Two
1988 Talking Heads (Mini Dizi)
1983 All for Love
1972 BBC Play of the Month
1968 ITV Playhouse
1967 Much Ado About Nothing (TV Filmi)
1966 ITV Play of the Week
1960 Armchair Theatre
1959 ITV Television Playhouse
1957 On Stage - London
1957 Kraft Television Theatre
1957 Sing for Your Supper (TV Filmi)
1956 The Adventures of Aggie
1956 Lilli Palmer Theatre
1955 BBC Sunday-Night Theatre

Görev Aldığı Yapımlar

Maggie Smith Fotoğrafları

Maggie Smith FotoğraflarıMaggie Smith FotoğraflarıMaggie Smith FotoğraflarıMaggie Smith FotoğraflarıMaggie Smith Fotoğrafları