Mahir İpek

Mahir İpek
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.01.1972
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu. 

1972 yılında Ankara'da doğmuştur. Aslen Kahramanmaraş, Afşinli'dir. Babası aşık İsmail İpek’dir. Lisede iken tiyatro kurslarına gitti. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Seksenler (2016), Cici Babam (2017) ve Güldür Güldür Show (2013-2021) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Okul Tıraşı
2018 Organize İşler 2: Sazan Sarmalı
2017 Salur Kazan: Zoraki Kahraman
2017 Kolonya Cumhuriyeti
2017 Cici Babam
2014 Mandıra Filozofu İstanbul
2013 Hükümet Kadın-2
2012 Hükümet Kadın
2011 Sen Kimsin?
2011 Papaz Kimde
2010 Kardelen
2010 Av Mevsimi
2008 Düşlerimde Atatürk (Kısa Film)
2007 Ulak
2007 Münferit

Televizyon

2021 BKM Güldür Güldür
2016 Çetin Ceviz (TV Filmi)
2016 Seksenler
2014 Zengin Kız Fakir Oğlan
2012 Gına
2011 Karakol - Herkes Adalet İster
2011 Geniş Aile
2010 Heberler
2010 Cümbür Cemaat Aile
2009 Elveda Rumeli
2008 O... Çocukları
2008 Komedi Dükkanı
2007 Senden Başka
2006 İşte Benim
2006 Kabuslar Evi: Son Dans
2006 Hayırdır İnşallah
2005 Sensiz Olmuyor
2004 Avrupa Yakası
2003 Serseri
2003 Hayat Bilgisi
2002 Kınalı Kar
2001 Beş Dakikalık Bir Mesele
1993 Postacı Kapıyı Ara Sıra Çalar (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Mahir İpek Fotoğrafları

Mahir İpek FotoğraflarıMahir İpek FotoğraflarıMahir İpek FotoğraflarıMahir İpek FotoğraflarıMahir İpek Fotoğrafları