Malcolm D. Lee

Malcolm D. Lee
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :11.1.1970
Doğum Yeri:New York

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Kızlar Gecesi (2017), Undercover Brother (2002) ve En İyi Arkadaşımın Düğünü 2 (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Space Jam 2
2018 Akşam Okulu
2017 Kızlar Gecesi
2016 Berber Dükkanı 3
2013 En İyi Arkadaşımın Düğünü 2
2013 Korkunç Bir Film 5
2011 Life's Poison (Kısa Film)
2008 Soul Men
2008 Eve Hoşgeldin Roscoe Jenkins
2005 Roll Bounce
2002 Undercover Brother
1999 En İyi Arkadaşımın Düğünü

Televizyon

2017 Shots Fired
2016 Winning Ugly (TV Filmi)
2006 Everybody Hates Chris

Yapımcı

2018 Akşam Okulu
2017 Kızlar Gecesi
2016 Berber Dükkanı 3
2013 En İyi Arkadaşımın Düğünü 2
2008 Eve Hoşgeldin Roscoe Jenkins

Televizyon

2016 Winning Ugly (TV Filmi)

Senaryo

2013 En İyi Arkadaşımın Düğünü 2
2008 Eve Hoşgeldin Roscoe Jenkins
1999 En İyi Arkadaşımın Düğünü

Oyuncu

1999 En İyi Arkadaşımın Düğünü

Görev Aldığı Yapımlar

Malcolm D. Lee Fotoğrafları

Malcolm D. Lee Fotoğrafları Malcolm D. Lee Fotoğrafları Malcolm D. Lee Fotoğrafları Malcolm D. Lee Fotoğrafları Malcolm D. Lee Fotoğrafları