Malgorzata Gorol

Malgorzata Gorol
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.6.1986
Doğum Yeri:Katoviçe

Polonyalı aktris.

Já, Olga Hepnarová (2016), Plan B (2018) ve Botoks (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Yuz
2018 Plan B
2016 Já, Olga Hepnarová

Televizyon

2018 Botoks
2013 Gleboka woda
2010 Ratownicy

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yüz, 2018, Oyuncu

Malgorzata Gorol Fotoğrafları

Malgorzata Gorol Fotoğrafları Malgorzata Gorol Fotoğrafları Malgorzata Gorol Fotoğrafları Malgorzata Gorol Fotoğrafları Malgorzata Gorol Fotoğrafları