Manal Issa

Manal Issa
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.3.1982
Doğum Yeri:Neuilly-sur-Seine

Lübnan asıllı Fransız oyuncu.

Peur de rien (2015), Nocturama (2016) ve Ulysse & Mona (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Une jeunesse dorée 
2019 Malek 
2018 Deux fils 
2018 Ulysse & Mona 
2018 Mon tissu préféré 
2017 One of These Days 
2016 Nocturama
2015 Peur de rien

Görev Aldığı Yapımlar

Manal Issa Fotoğrafları

Manal Issa Fotoğrafları Manal Issa Fotoğrafları Manal Issa Fotoğrafları Manal Issa Fotoğrafları Manal Issa Fotoğrafları