Manuel Garcia-Rulfo

Manuel Garcia-Rulfo
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.2.1981
Doğum Yeri:Guadalajara

Meksikalı oyuncu.

Muhteşem Yedili (2016), Doğu Ekspresinde Cinayet (2017) ve Dul Kadınlar (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 El Rey de todo el mundo
2021 Sweet Girl
2020 Greyhound
2019 6 Underground
2019 Mary
2018 Perfectos desconocidos
2018 Dul Kadınlar
2018 Soldado
2017 Doğu Ekspresinde Cinayet
2016 La vida inmoral de la pareja ideal
2016 Muhteşem Yedili
2016 Term Life
2015 Missed Trains (Kısa Film)
2014 Cake
2012 Bless Me, Ultima
2011 Poor Soul (Kısa Film)
2010 180º
2009 La última y nos vamos
2007 Maquillaje
2006 Valle de lágrimas (Kısa Film)

Televizyon

2018 Goliath
2016 L.A. Series (TV Filmi)
2015 From Dusk Till Dawn: The Series
2013 Alguien Más
2013 Touch
2012 Ralph Inc.
2011 El encanto del águila

Görev Aldığı Yapımlar

Manuel Garcia-Rulfo Fotoğrafları

Manuel Garcia-Rulfo Fotoğrafları Manuel Garcia-Rulfo Fotoğrafları Manuel Garcia-Rulfo Fotoğrafları Manuel Garcia-Rulfo Fotoğrafları Manuel Garcia-Rulfo Fotoğrafları