Manuel J. Garcia

Manuel J. Garcia
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

İspanyol yönetmen.

Piñatas: The Movie (2006) ve Bikes (2018) filmleriyle tanınmıştır. Bikes filmiyle 2019'da En İyi Animasyon Filmi dalında Goya ödüllerine aday olmuştur.

Filmografi

2018 Bikes
2013 Tombatossals, la leyenda
2006 Piñatas: The Movie
2005 Sculpture Club (Kısa Film)
2000 Marco Antonio, rescate en Hong Kong

Yapımcı

2005 Sculpture Club (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Manuel J. Garcia Fotoğrafları

Manuel J. Garcia Fotoğrafları Manuel J. Garcia Fotoğrafları