Marc Caro

Marc Caro
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :2.4.1956
Doğum Yeri:Paris

Fransız oyuncu, senarist ve yönetmen.

Birçok filmde yönetmen Jean-Pierre Jeunet ile birlikte çalışmıştır. Şarküteri (1991), Kayıp Çocuklar Şehri (1995) ve Alien: Diriliş (1997) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Looop (Kısa Film)
2009 Astroboy à Roboland (Belgesel)
2008 Dante 01
2006 Made in Caro (Video)
1995 Kayıp Çocuklar Şehri
1994 KO Kid (Kısa Film)
1991 Şarküteri
1987 La concierge est dans l'escalier (Kısa Film)
1986 Le défilé (Kısa Belgesel)
1985 Rude Raid (Kısa Film)
1981 Le bunker de la dernière rafale (Kısa Film)
1978 L'évasion (Kısa Film)

Televizyon

1998 Exercice of Steel (Kısa Film)
1988 Méliès 88

Senaryo

2018 Looop (Kısa Film)
2008 Dante 01
1995 Kayıp Çocuklar Şehri
1994 KO Kid (Kısa Film)
1991 Şarküteri
1990 El Celador (Kısa Film)
1984 Pas de repos pour Billy Brakko (Kısa Film)
1981 Le bunker de la dernière rafale (Kısa Film)
1978 L'évasion (Kısa Film)

Televizyon

1998 Exercice of Steel (Kısa Film)

Oyuncu

2002 Traitement de substitution n°4 (Video)
1998 Le dernier chaperon rouge (Kısa Film)
1997 Dobermann
1996 Je suis ton châtiment (Kısa Film)
1995 Kayıp Çocuklar Şehri
1991 Şarküteri
1984 Pas de repos pour Billy Brakko (Kısa Film)
1981 Le bunker de la dernière rafale (Kısa Film)

Televizyon

1995 Temps mort autour de Caro & Jeunet (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Marc Caro Fotoğrafları

Marc Caro Fotoğrafları Marc Caro Fotoğrafları Marc Caro Fotoğrafları Marc Caro Fotoğrafları Marc Caro Fotoğrafları