Marc Martínez Jordán

Marc Martínez Jordán
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :21.5.1989
Doğum Yeri:Calella

İspanyol oyuncu, senarist ve yönetmen.

Caradecaballo (2015), Framed (2017) ve Timothy (2013) filmleriyle tanınmıştır. Ayrıca yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Caradecaballo isimli kısa filmde oyuncu ve yapımcı olarak da görev yapmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Tu último día en la tierra (Kısa Film)
2017 Framed
2016 Timothy
2015 Caradecaballo (Kısa Film)
2013 Timothy (Kısa Film)
2013 Los inocentes

Senaryo

2019 Tu último día en la tierra (Kısa Film)
2017 Framed
2016 Timothy
2015 Caradecaballo (Kısa Film)
2013 Timothy (Kısa Film)
2013 Los inocentes

Yapımcı

2015 Caradecaballo (Kısa Film)

Oyuncu

2015 Caradecaballo (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Marc Martínez Jordán Fotoğrafları

Marc Martínez Jordán Fotoğrafları Marc Martínez Jordán Fotoğrafları Marc Martínez Jordán Fotoğrafları Marc Martínez Jordán Fotoğrafları