Marc Menchaca

Marc Menchaca
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.10.1975
Doğum Yeri:Teksas

ABD'li oyuncu.

Ozark (2017), Homeland (2011) ve La femme de compagnie (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Playing God
2021 Motherhood (Kısa Film)
2020 Upstream with Jimmy Dallas (Kısa Film)
2020 The Retaliators
2020 The Evening Hour
2020 Alone
2019 Every Time I Die
2019 Black Mirror (Kısa Film)
2019 #Like
2018 Red Dead Redemption II (Video Oyunu – Seslendirme)
2017 Weightless
2017 Smartass
2017 Kyra Nerede?
2016 Muscle (Kısa Film)
2016 Ace the Case
2015 Reparation
2014 Knives (Kısa Film)
2014 La femme de compagnie
2013 This Is Where We Live
2013 The Long Lunch (Kısa Film)
2013 Reservoir
2013 Beer Here! (Kısa Film)
2011 Bright (Kısa Film)
2011 A Long Road (Kısa Film)
2011 Lone (Kısa Film)
2009 Last Day of Summer
2009 Frame of Mind
2005 The Intervention (Kısa Film)
2004 No Pain, No Gain
2004 Alamo
2003 Screen Door Jesus
2003 Freelancer (Video Oyunu – Seslendirme)
2002 Pageant

Televizyon

2020 Yabancı
2019 Manifest
2019 Kara Ayna
2019 Hawaii 5-0
2019 Comment élever un super-héros
2018 The Sinner
2018 Random Acts of Flyness
2018 MacGyver
2018 Ozark
2017 The Son
2016 Elementary
2015 Togetherness
2015 Sleepy Hollow
2015 Chicago P.D.
2015 Blue Bloods
2015 Blacklist
2015 Inside Amy Schumer
2013 New York - Unité spéciale
2012 Şüpheli Şahıs
2012 Homeland
2011 Treme
2011 The Glades
2011 Black Jack (TV Filmi)
2010 FlashForward
2010 True Blue (TV Filmi)
2009 New York - Section criminelle
2009 Les experts: Manhattan
2009 Kanıt Peşinde
2008 Génération Kill (Mini Dizi)
2006 Haine et passion
2002 Beyond the Prairie, Part 2: The True Story of Laura Ingalls Wilder (TV Filmi)
2001 Arrest & Trial (Belgesel)

Yönetmen

2013 This Is Where We Live

Yapımcı

2019 #Like

Senaryo

2013 This Is Where We Live

Görev Aldığı Yapımlar

Marc Menchaca Fotoğrafları

Marc Menchaca Fotoğrafları Marc Menchaca Fotoğrafları Marc Menchaca Fotoğrafları Marc Menchaca Fotoğrafları Marc Menchaca Fotoğrafları