Marcello Fonte

Marcello Fonte
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :7.11.1978
Doğum Yeri:Melito di Porto Salvo

İtalyan aktör, senarist ve yönetmen.

2018 yılı yapımı Dogman ve yönetmenliğini ve senarsitliğini de üstlendiği 2015 yapımı Asino vola filmleriyle tanınmıştır. Dogman filminde canlandırdığı Marcello rolüyle 2018 Cannes Film Festivali'nde ve Avrupa Film Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır.

Filmografi

2019 Pinocchio
2019 Vivere
2018 Dogman
2018 Io sono Tempesta
2017 L'intrusa
2015 Asino vola (Ayrıca senarist ve yönetmen)
2011 Corpo celeste
2008 Il sangue dei vinti
2004 Signora
2002 New York Çeteleri
2001 Concorrenza sleale

Televizyon

2016 La mafia uccide solo d'estate
2000 Una storia qualunque (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Dogman, Dogman , 2018, Oyuncu

Marcello Fonte Fotoğrafları

Marcello Fonte FotoğraflarıMarcello Fonte FotoğraflarıMarcello Fonte FotoğraflarıMarcello Fonte FotoğraflarıMarcello Fonte Fotoğrafları