Marcelo Martinessi

Marcelo Martinessi
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1973
Doğum Yeri:Asunción

Paraguaylı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Las herederas (2018), The Lost Voice (2016) ve Karai norte (2009) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2018 Las Herederas
2016 The Lost Voice (Kısa Belgesel)
2010 Calle última (Kısa Film)
2009 Karai norte (Kısa Film)

Senarist Olarak

2018 Las Herederas
2016 The Lost Voice (Kısa Belgesel)
2010 Calle última (Kısa Film)
2009 Karai norte (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2018 Las Herederas
2016 The Lost Voice (Kısa Belgesel)
2010 Calle última (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Marcelo Martinessi Fotoğrafları

Marcelo Martinessi Fotoğrafları Marcelo Martinessi Fotoğrafları Marcelo Martinessi Fotoğrafları Marcelo Martinessi Fotoğrafları Marcelo Martinessi Fotoğrafları