Marg Helgenberger

Marg Helgenberger
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :16.11.1958
Doğum Yeri:Nebraska

ABD'li oyuncu.

Tam adı Mary Marg Helgenberger'dir. Northwestern Üniversitesi drama bölümünden mezun olmuştur. In Sickness and in Health (1992), Thanks of a Grateful Nation (1998), Perfect Murder, Perfect Town: JonBenét and the City of Boulder (2000), Kanıt Peşinde (2000-2013 ve 1990 yılında Drama Dizilerinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Emmy Ödülü kazandığı China Beach (1988) dizisiyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 A Dog's Journey
2016 Neredeyse Arkadaşlar
2009 Wonder Woman (Video - Seslendirme)
2008 Columbus Day
2007 Mr. Brooks
2004 Babamın Kabusu
2000 Tatlı Bela
1998 Tehlikeli Tür 2
1997 Fire Down Below
1997 The Last Time I Committed Suicide
1996 My Fellow Americans
1995 Just Looking
1995 Tehlikeli Tür
1995 Çılgın İkili
1994 Blind Vengeance
1994 The Cowboy Way
1993 Kuzenler
1991 Buruk Kalpler
1989 Peacemaker (Short)
1989 Daima
1989 After Midnight

Televizyon

2017 Behind Enemy Lines (TV Filmi)
2015 Under the Dome
2015 CSI: Immortality (TV Filmi)
2014 Intelligence
2013 Kanıt Peşinde
2004 King of the Hill (Seslendirme
2000 Frasier
2000 Perfect Murder, Perfect Town: JonBenét and the City of Boulder (TV Filmi)
1999 Partners
1999 Lethal Vows (TV Filmi)
1999 Happy Face Murders (TV Filmi)
1998 Giving Up the Ghost (TV Filmi)
1998 Thanks of a Grateful Nation (TV Filmi)
1997 Gold Coast (TV Filmi)
1997 Murder Live! (TV Filmi)
1996 ER
1996 Conundrum (TV Filmi)
1995 The Larry Sanders Show
1995 Inflammable (TV Filmi)
1994 Keys (TV Filmi)
1994 Where Are My Children? (TV Filmi)
1994 Lie Down with Lions (TV Filmi)
1993 Partners (Kısa Film)
1993 Fallen Angels
1993 When Love Kills: The Seduction of John Hearn (TV Filmi)
1993 The Tommyknockers (Mini Dizi)
1992 Through the Eyes of a Killer (TV Filmi)
1992 In Sickness and in Health (TV Filmi)
1991 The Hidden Room
1991 Tales from the Crypt
1991 Death Dreams (TV Filmi)
1990 Blind Vengeance (TV Filmi)
1987 Thirtysomething
1987 Matlock
1987 Karen's Song
1987 Shell Game
1986 Spenser: For Hire
1985 Ryan's Hope
1981 China Beach

Video Oyunları (Seslendirme)

2004 CSI: Crime Scene Investigation - Dark Motives 
2003 CSI: Crime Scene Investigation

Görev Aldığı Yapımlar

Marg Helgenberger Fotoğrafları

Marg Helgenberger Fotoğrafları Marg Helgenberger Fotoğrafları Marg Helgenberger Fotoğrafları Marg Helgenberger Fotoğrafları Marg Helgenberger Fotoğrafları