Margarete Tiesel

Margarete Tiesel
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.2.1959
Doğum Yeri:Viyana

Avusturyalı oyuncu.

Paradies: Liebe (2012), Autumn Blood (2013) ve Trautmann (2000) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Der goldene Handschuh
2018 The Dark
2017 Lavendelgrün (Kısa Film)
2017 Grießnockerlaffäre
2017 Die Migrantigen
2016 Attack of the Lederhosen Zombies
2015 Destroy Roy! (Kısa Film)
2015 Das ewige Leben
2014 Sarah und Sarah
2014 Mucizeler
2014 Der letzte Sommer der Reichen
2013 Die rechte Hand (Kısa Film)
2013 Autumn Blood
2012 Paradies: Liebe
2012 Erdbeerland (Kısa Film)
2011 Anfang 80
2009 Blutsfreundschaft
2003 MA 2412 - Die Staatsdiener
2002 Richtung Zukunft durch die Nacht
2001 Die Gottesanbeterin
2000 Der Überfall
1999 Wanted
1999 Nordrand
1997 Qualtingers Wien
1995 Freispiel

Televizyon

2019 SOKO Donau
2019 Walking on Sunshine
2018 Die Toten vom Bodensee
2018 CopStories
2018 Erbe Österreich (Belgesel Dizi)
2018 Die Toten von Salzburg – Königsmord (TV Filmi)
2016 Polizeiruf 110
2015 Kleine Grosse Stimme (TV Filmi)
2014 Tatort
2014 Steirerblut (TV Filmi)
2014 Die Fremde und das Dorf (TV Filmi)
2014 Clara Immerwahr (TV Filmi)
2012 Braunschlag
2012 Vatertag (TV Filmi)
2011 Der Winzerkrieg (TV Filmi)
2010 Schnell ermittelt
2008 Trautmann
2007 Molly & Mops (TV Filmi)
2006 König Otto (TV Filmi)
2005 Vier Frauen und ein Todesfall
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau

Görev Aldığı Yapımlar

Margarete Tiesel Fotoğrafları

Margarete Tiesel Fotoğrafları Margarete Tiesel Fotoğrafları Margarete Tiesel Fotoğrafları Margarete Tiesel Fotoğrafları Margarete Tiesel Fotoğrafları