Margarita Terekhova

Margarita Terekhova
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.8.1942
Doğum Yeri:Turinsk

Rus aktris.

Tam adı Margarita Borisovna Terekhova'dır. Mavi Kuş (1976), Ayna (1975) ve Santa Esperansa (1980) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

1994 Zabraneniat plod
1992 Gospodi, prosti nas, greshnykh
1991 Slomannyy svet
1991 Ainult hulludele ehk halastajaõde
1990 Posredine mira (Kısa Film)
1990 Ono
1989 Zelyonyy ogon kozy
1989 Otche nash
1988 Dissident
1986 Rus iznachalnaya
1982 Vsyo moglo byt inache
1982 Davay pozhenimsya
1980 Santa Esperansa
1979 Rikki-Tikki-Tavi
1979 Raspisaniye na poslezavtra
1979 Muzhchiny i zhenshchiny (Kısa Film)
1977 Mama, ich lebe
1977 Kto poedet v Truskavets
1976 Poka stoyat gory...
1976 Mavi Kus
1976 Doverie
1975 Brillianty dlya diktatury proletariata
1975 Ayna
1974 Sergeyev ishchet Sergeyeva
1973 Moya zhizn
1973 Monolog
1973 Chetvyortyy
1971 Belorusskiy vokzal
1967 I ehti guby, i glaza zelyonye (Kısa Film)
1967 Begushchaya po volnam
1966 Barev, yes em

Televizyon

1984 Grafoman (TV Filmi)
1983 Za sinimi nochami (TV Filmi)
1980 Blagochestivaya Marta (TV Filmi)
1979 Istoriya kavalera de Grie i Manon Lesko (TV Filmi)
1979 D'Artanyan i tri mushketyora
1978 Sobaka na sene (TV Filmi)
1978 Igroki (TV Filmi)
1978 Deti kak deti (TV Filmi)
1976 Dnevnoy poezd (TV Filmi)
1975 Na vsyu ostavshuyusya zhizn... (TV Mini-Series)
1973 Detstvo. Otrochestvo. Yunost (TV Filmi)
1971 Semeynoe schaste (TV Filmi)
1969 Ulitsa Angela (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Margarita Terekhova Fotoğrafları

Margarita Terekhova Fotoğrafları Margarita Terekhova Fotoğrafları Margarita Terekhova Fotoğrafları Margarita Terekhova Fotoğrafları Margarita Terekhova Fotoğrafları