Margot Abascal

Margot Abascal
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1973
Doğum Yeri:Paris

Fransız oyuncu, senarist ve yönetmen.

Le rocher d'Acapulco (1995), Poseur (2019) ve La voix de Luna (2002) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Petite maman
2019 Poseur (Kısa Film)
2017 Le Semeur
2014 À toute épreuve
2013 Florides (Kısa Film)
2011 Entre chien et loup (Kısa Film)
2010 Ruines (Kısa Film)
2010 Monsieur l'abbé (Kısa Film)
2010 L'amour propre (Kısa Film)
2008 Sagan
2007 Un lever de rideau et autres histoires
2007 Hors saison
2006 Président
2005 Les Invisibles
2005 Les clefs du zoo de Vincennes (Kısa Film)
2003 Des voix alentour (Kısa Film)
2002 Plus haut
2002 Monique
2002 La voix de Luna (Kısa Film)
2002 Filles perdues, cheveux gras
2001 X2000: The Collected Kısa Films of Francois Ozon (Video)
2001 Pas d'histoires!
2001 Nom de code: Sacha (Kısa Film)
2001 Les morsures de l'aube
2000 Villefranche (Kısa Film)
2000 Les solitaires
2000 Le coeur à l'ouvrage
2000 Banqueroute
2000 À découvert
1999 Nos vies heureuses
1999 Inséparables
1999 Hygiène de l'assassin
1999 Aujourd'hui, plage (Kısa Film)
1998 Scènes de lit (Kısa Film)
1998 On a très peu d'amis
1998 Les corps ouverts
1996 La belette (Kısa Film)
1995 Sefiller
1995 Le rocher d'Acapulco
1993 Le jeune Werther
1993 L'orange amère (Kısa Film)
1991 Mémoires (Kısa Film)
1990 Promotion canapé
1989 Plus près de toi, Paulette! (Kısa Film)

Televizyon

2013 Section de recherches
2013 R.I.S. Police scientifique
2009 Le juge est une femme
2007 Tous les hommes sont des romans (TV Filmi)
2007 Les jurés (Mini Dizi)
2007 Lady Bar (TV Filmi)
2007 Greco
2006 Sauveur Giordano
2005 Léa Parker
2005 La crim'
2004 Jeff et Léo, flics et jumeaux
2004 Caméra café
2003 Joséphine, ange gardien
2002 Une femme d'honneur
2002 Commissariat Bastille
2000 Vertiges
2000 Vérité oblige
1999 Chambre n° 13
1998 Nestor Burma
1997 Le juste
1995 Maigret
1993 Puissance 4
1991 Des cadavres à la pelle (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Margot Abascal Fotoğrafları

Margot Abascal FotoğraflarıMargot Abascal FotoğraflarıMargot Abascal Fotoğrafları