Margot Robbie

Margot Robbie
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :2.07.1990
Doğum Yeri:Queensland

Avustralyalı aktris ve yapımcı. 

Kariyerine 2000'lerin sonuna doğru Avustralya yapımı bağımsız filmlerde yer alarak başladı. Daha sonra Neighbours (2008–2011) pembe dizisinde yer aldı ve performansıyla iki kez Logie Ödülü'ne aday gösterildi. Amerika'ya yerleştikten sonra ABC'de bir sezon yayınlanan Pan-Am (2011–2012) dizisinde yer aldı. 2013 yılında büyük çıkışını Richard Curtis'in romantik komedi-drama filmi Zamanda Aşk ve Martin Scorsese'nin biyografik dram filmi Para Avcısı ile gerçekleştirdi. Aşk Uğruna (2015), Z for Zachariah (2015) ve Büyük Açık (2015) gibi filmlerde yer aldıktan sonra son olarak 2016 yılında vizyona giren Tarzan Efsanesi filminde Jane Porter ve süperkahraman filmi Suicide Squad'da Harley Quinn karakterlerini canlandırdı.

Erken Yaşamı

Dalby, Queensland'de doğdu daha sonra Gold Coast'a taşınıp burada büyüdü. Annesi Sarie Kessler bir fizyoterapisttir, babası Doug Robbie'nin ise eskiden bir çiftliği bulunmaktaydı. Lachlan 'Lockie' Robbie adında bir abisi, Cameron Robbie adında bir erkek kardeşi ve Anya adında bir ablası vardır. Kardeşleriyle birlikte boşanmış annesinin yanında büyüdü. Babasıyla çok az görüşmektedir. Çiftlikle uğraşan bir ailede yetişti. 16 yaşındayken üç tane işte çalıştı. Drama üzerine okuyup Somerset Koleji'nden mezun olmuştur. 17 yaşında Melbourne'a yerleşerek profesyonel oyunculuğa başlamıştır.

Filmografi

2024 Barbie
2024 Gotham City Sirens
2024 Marian
2024 Ruin
2022 Babylon
2021 The Suicide Squad
2021 Tavşan Peter 2 (Seslendirme)
2020 Barbie
2020 Boss Bitch Fight Challenge (Kısa Video)
2020 Yırtıcı Kuşlar (Ve Muhteşem Harley Quinn)
2019 Skandal
2019 Dreamland
2019 Bir Zamanlar Hollywood'da
2019 Chanel: Gabrielle Chanel Essence (Kısa Video)
2018 Slaughterhouse Rulez
2018 Flopsy Turvy (Kısa Film - Seslendirme)
2018 Tourism Australia: Dundee - The Son of a Legend Returns Home (Kısa Video)
2018 Mary Queen of Scots
2018 I, Tonya
2018 Tavşan Peter (Seslendirme)
2018 Terminal
2017 Goodbye Christopher Robin
2016 Whiskey Tango Foxtrot
2016 Tarzan Efsanesi
2016 Suicide Squad: Gerçek Kötüler
2015 Z for Zachariah
2015 Fokus
2015 Aşk Uğruna
2015 Büyük Açık
2013 Zamanda Aşk
2013 Para Avcısı
2009 I.C.U.
2008 Vigilante

Televizyon

2019 Dollface
2016 Saturday Night Live
2015 Top Gear
2015 Neighbours 30th: The Stars Reunite
2011 Pan Am
2008 Review with Myles Barlow
2008 The Elephant Princess
2008 City Homicide
2008 Neighbours

Yapımcı

2024 Barbie
2024 Gotham City Sirens
2024 Marian
2024 Tank Girl
2022 The Humming of the Beast (Kısa Film)
2020 Yetenekli Genç Kadın
2020 Yırtıcı Kuşlar (Ve Muhteşem Harley Quinn)
2019 Dreamland
2018 Terminal
2017 Ben, Tonya
2009 I.C.U.

Televizyon

2024 Iron Mike (Mini Dizi)
2021 Maid (Mini Dizi)
2019 Dollface

Görev Aldığı Yapımlar

Margot Robbie Fotoğrafları

Margot Robbie FotoğraflarıMargot Robbie FotoğraflarıMargot Robbie FotoğraflarıMargot Robbie FotoğraflarıMargot Robbie Fotoğrafları