Maria Fernanda Cândido

Maria Fernanda Cândido
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.5.1974
Doğum Yeri:Londrina

Brezilyalı oyuncu.

Tam adı Maria Fernanda Cândido'dur. A Força do Querer (2017), Terra Nostra (1999) and Dom (2003) gibi yapımlarla tanınmıştır. 9 Eylül 2005 tarihinde Petrit Spahira ile evlenmiştir ve iki çocuk annesidir.

Filmografi

2019 Hain
2017 Bio
2015 O Amuleto
2015 Hindu Arkadaşım
2014 Apneia
2010 Aparecida: O Milagre
2005 Sal de Prata
2003 Dom

Televizyon

2017 A Força do Querer
2017 Dois Irmãos (Mini Dizi)
2015 Felizes para Sempre? (Mini Dizi)
2013 Fantástico
2013 Correio Feminino (Mini Dizi)
2012 Sessão de Terapia
2012 Lado a Lado
2012 As Brasileiras
2012 O Brado Retumbante (Mini Dizi)
2011 Acampamento de Férias
2010 S.O.S. Emergência
2010 Afinal, o que Querem as Mulheres?
2010 A Princesa e o Vagabundo (TV Filmi)
2010 Dalva e Herivelto: Uma Canção de Amor (Mini Dizi)
2008 Capitu (Mini Dizi)
2007 Paraíso Tropical
2005 Como uma Onda
2004 Um Só Coração (Mini Dizi)
2003 Os Normais
2002 Terra Speranza
2000 Aquarela do Brasil (Mini Dizi)
1999 Terra Nostra
1998 Serras Azuis
1998 Pérola Negra

Görev Aldığı Yapımlar

Maria Fernanda Cândido Fotoğrafları

Maria Fernanda Cândido Fotoğrafları Maria Fernanda Cândido Fotoğrafları Maria Fernanda Cândido Fotoğrafları Maria Fernanda Cândido Fotoğrafları Maria Fernanda Cândido Fotoğrafları