Maria Grazia Di Meo

Maria Grazia Di Meo
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1985
Doğum Yeri:Oslo

Norveçli oyuncu.

Dünyanın En Kötü İnsanı (2021), Gritt (2021) ve DU (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Dünyanın En Kötü İnsanı
2021 Gritt
2020 Kadaver
2019 Le coupable idéal
2019 DU
2018 Pretty Animals (Kısa Film)
2017 The Rules for Everything
2017 Le 12ème Homme
2017 Fountain of Youth
2016 Mustang (Kısa Film)
2015 Quiet on Set (Kısa Film)
2015 Mannen er en morder (Kısa Film)
2014 Lam (Kısa Film)
2014 Girl (Kısa Film)
2013 While You Slept: Havoc (Kısa Film)
2011 Tammy Ray & The Urban Rebounding Disaster (Kısa Film)
2009 Opptur (Kısa Film)
2008 XY (Kısa Film)
2005 The Evil Land teaser (Kısa Video)

Televizyon

2021 Post Mortem: No One Dies in Skarnes
2020 Home for Christmas
2019 Side om side
2018 Roeng
2018 En natt
2018 Aber Bergen
2016 TRIO: Keplerdiamantene
2014 Det tredje øyet
2013 Halvbroren (Mini Dizi)
2012 Erobreren (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Maria Grazia Di Meo Fotoğrafları

Maria Grazia Di Meo FotoğraflarıMaria Grazia Di Meo FotoğraflarıMaria Grazia Di Meo FotoğraflarıMaria Grazia Di Meo FotoğraflarıMaria Grazia Di Meo Fotoğrafları