Maria Thelma Smaradottir

Maria Thelma Smaradottir
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

İzlandalı aktris.

İlk kez 2012 yılında Kara Oyun filmiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. 2016 yılında Iceland Academy of Arts'tan mezun olmuş ve mezuniyetinin hemen ardından Prisoners isimli dizi filmde rol almıştır. Ayrıca prömiyerini 2017 yılında Reykavik Film Festivali'nde yapan Miss Iceland isimli kısa filmde de oynamıştır. 

Filmografi

2018 Arctic
2018 Ungfrú Ísland (Kısa Film)
2018 ÉG (Kısa Film)
2014 Maria (Kısa Film)
2012 Kara Oyun

Televizyon

2017 Fangar (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Maria Thelma Smaradottir Fotoğrafları

Maria Thelma Smaradottir Fotoğrafları Maria Thelma Smaradottir Fotoğrafları Maria Thelma Smaradottir Fotoğrafları Maria Thelma Smaradottir Fotoğrafları Maria Thelma Smaradottir Fotoğrafları