Marie Avgeropoulos

Marie Avgeropoulos
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.06.1986
Doğum Yeri:Ontario

Yunan asıllı Kanadalı model ve oyuncu.

Port Arthur Collegiate Institute mezunudur. Les 100 (2014-2020), Şansa Bak (2011) ve Takiptekiler (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Butterfly in the Typewriter
2020 Jiu Jitsu
2019 Wonder Woman: Kan Bağları (Seslendirme)
2016 Dead Rising: Endgame
2016 A Remarkable Life
2015 Takiptekiler
2015 Numb
2015 Isolation
2012 Le lycée de la honte
2011 Şansa Bak
2010 Random Walk (Kısa Film)
2010 Percy Jackson & Olimposlular - Şimşek Hırsızı
2010 Ölüm Avı
2009 Hep Seni Düşünüyorum

Televizyon

2020 Les 100
2013 Cult
2013 90210 Beverly Hills - Nouvelle génération
2012 The Inbetweeners
2012 La fugitive (TV Filmi)
2011 Hiccups
2011 Eureka
2010 The Troop
2010 Fringe
2010 Écran de fumée (TV Filmi)
2010 Canlı Hedef
2009 The Guard
2009 Harper's Island
2009 Doğaüstü
2009 De mères en filles (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Marie Avgeropoulos Fotoğrafları

Marie Avgeropoulos FotoğraflarıMarie Avgeropoulos FotoğraflarıMarie Avgeropoulos FotoğraflarıMarie Avgeropoulos FotoğraflarıMarie Avgeropoulos Fotoğrafları