Mark Homer

Mark Homer
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

İngiliz oyuncu.

EastEnders (1985), Alcatraz (2018) ve Spine Chillers (2003) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Bundy and the Green River Killer
2019 Kurtuluş Günü
2018 Alcatraz
2016 Stones
2009 Taylors Trophy (Kısa Film)
2001 Never Play with the Dead

Televizyon

2017 The Dumping Ground
2016 Storyline (Mini Dizi)
2006 Casualty
2003 Spine Chillers
2000 Silent Witness
1999 Days of Our Lives: Royal Television Society Huw Wheldon Memorial Lecture (TV Filmi)
1999 EastEnders

Görev Aldığı Yapımlar

Mark Homer Fotoğrafları

Mark Homer Fotoğrafları Mark Homer Fotoğrafları Mark Homer Fotoğrafları Mark Homer Fotoğrafları Mark Homer Fotoğrafları