Mark Steven Johnson

Mark Steven Johnson
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :30.10.1964
Doğum Yeri:Minnesota

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Steve McQueen'i Bulmak (2019), İki Hınzır Adam (1993) ve Hayalet Sürücü (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Love, Guaranteed
2019 Steve McQueen'i Bulmak
2013 Killing Season
2010 Aşk Çeşmesi
2007 Hayalet Sürücü
2003 Korkusuz
1998 Küçük Mucize

Yapımcı

2019 Steve McQueen'i Bulmak
2013 Hesaplaşma Zamanı
2011 Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2010 Aşk çeşmesi
2005 Elektra

Senaryo

2018 Christopher Robin
2007 Hayalet Sürücü
2005 Elektra
2003 Korkusuz
1998 Jack Frost
1998 Küçük Mucize
1996 Baş Belası
1995 Daha Hınzır İki Adam
1993 İki Hınzır Adam

Oyuncu

2001 Sessiz ve Derinden

Görev Aldığı Yapımlar

Mark Steven Johnson Fotoğrafları

Mark Steven Johnson Fotoğrafları Mark Steven Johnson Fotoğrafları Mark Steven Johnson Fotoğrafları Mark Steven Johnson Fotoğrafları Mark Steven Johnson Fotoğrafları