Mark Thompson

Mark Thompson
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.12.1955
Doğum Yeri:Alabama

ABD'li senarist, yapımcı ve oyuncu.

Tam adı Mark LaMarr Thompson'dır. Mother Ghost (2002), 2:13 (2009) ve Rocky 5 (1990) filmleriyle tanınmıştır. 21 Ağustos 1982'de Lynda ile evlenmiştir ve üç çocuk sahibidir.

Filmografi

2018 The Assassin's Code
2009 2:13
2008 Help (Kısa Film)
2007 Totally Baked
2002 Mother Ghost
2001 Acemi Prenses
1993 Jason Cehenneme Git
1990 Rocky 5

Televizyon

2018 Star
2018 Black Lightning
2008 Dirt
2007 Ben 10 (Seslendirme)
2003 Reba
1998 Party of Five (Seslendirme)
1998 Dharma & Greg
1997 Perversions of Science
1995 Ned and Stacey
1993 The Adventures of Brisco County, Jr.
1993 Quantum Leap
1992 Ring of the Musketeers (TV Filmi)
1989 Stuck with Each Other (TV Filmi)
1988 Crime Story

Senaryo

2009 2:13
2002 Mother Ghost

Yapımcı

2018 The Game Changers (Belgesel)
2009 2:13

Görev Aldığı Yapımlar

Mark Thompson Fotoğrafları

Mark Thompson Fotoğrafları Mark Thompson Fotoğrafları Mark Thompson Fotoğrafları Mark Thompson Fotoğrafları Mark Thompson Fotoğrafları