Mark Waters

Mark Waters
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :30.6.1964
Doğum Yeri:Michigan

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Mark Stephen Waters'tur. Aşkın (500) Günü (2009), Vampir Akademisi (2014) ve Hayalet Sevgilim (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Inversion
2018 Magic Camp
2017 Bad Santa 2: Deleted Scenes (Kısa Video)
2017 Bad Santa 2: Outtakes (Kısa Video)
2016 Yeni Yıl Soygunu 2
2014 Vampir Akademisi
2011 Babamın Penguenleri
2009 Hayalet Sevgilim
2008 Spiderwick Günceleri
2005 Cennet Gibi
2004 Kötü Kızlar
2003 Çılgın Cuma
2001 Head Over Heels
1997 Lanetli Sevgili

Televizyon

2018 #Fashionvictim (TV Filmi)
2015 Cheerleader Death Squad (TV Filmi)
2015 Salem Rogers (TV Filmi)
2013 Witches of East End
2012 Made in Jersey
2009 Eva Adams (TV Filmi)
2002 Warning: Parental Advisory (TV Filmi)

Yapımcı

2016 Yeni Yıl Soygunu 2
2011 Babamın Penguenleri
2009 Hayalet Sevgilim
2009 Aşkın (500) Günü
2005 Sorry, Haters

Televizyon

2019 Looking for Alaska (Mini Dizi)
2018 #Fashionvictim (TV Filmi)
2018 Orchard House: Home of Little Women (Kısa Belgesel)
2013 Witches of East End
2012 Made in Jersey
2009 Eva Adams (TV Filmi)

Senaryo

1997 Lanetli Sevgili

Görev Aldığı Yapımlar

Mark Waters Fotoğrafları

Mark Waters Fotoğrafları Mark Waters Fotoğrafları Mark Waters Fotoğrafları Mark Waters Fotoğrafları Mark Waters Fotoğrafları