Martina Eitner-Acheampong

Martina Eitner-Acheampong
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.6.1960
Doğum Yeri:Cottbus

Alman oyuncu.

Stromberg (2004), Nicht mein Tag (2014) ve Blockbustaz (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Der goldene Handschuh
2019 Der Boden unter den Füßen
2018 Vielmachglas
2018 Der Junge muss an die frische Luft
2018 8:27 (Kısa Film)
2016 Radio Heimat
2016 Joschis Epilog (Kısa Film)
2014 Wir sind jung. Wir sind stark.
2014 Stromberg - Der Film
2014 Nicht mein Tag
2012 Schwarzherz (Kısa Film)
2011 Vorstadtkrokodile 3
2008 Die Tränen meiner Mutter
2006 Geschäft mit Träumen (Kısa Film)
2006 Emmas Glück
1991 Begräbnis einer Gräfin
1987 Kindheit
1986 Das Schulgespenst

Televizyon

2019 Einstein
2019 Die Klempnerin
2019 Dr. Klein
2019 Größer als im Fernsehen (TV Filmi)
2018 Lindenstraße
2018 Kroymann
2018 Blockbustaz
2018 Aenne Burda: Die Wirtschaftswunderfrau (Mini Dizi)
2017 Rentnercops: Jeder Tag zählt!
2016 SOKO Stuttgart
2015 600 PS für 2 (TV Filmi)
2014 Der letzte Bulle
2014 SOKO Leipzig
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen
2012 Ein Fall für zwei
2012 Tatort
2010 Danni Lowinski
2009 SOKO Köln
2009 Doctor's Diary - Männer sind die beste Medizin
2008 Die Jagd nach dem Schatz der Nibelungen (TV Filmi)
2007 Stromberg
2007 Windland (TV Filmi)
2006 Stolberg
2006 LadyLand
2005 Nikola
2005 Zwei gegen zwei (TV Filmi)
2005 Nicht ohne meinen Schwiegervater (TV Filmi)
2005 Arnies Welt (TV Filmi)
2003 Mendy - Das Wusical (TV Filmi)
2002 Der Narr und seine Frau heute Abend in Pancomedia (TV Filmi)
1984 Weiberwirtschaft (TV Filmi)
1984 Nachhilfe für Vati (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Martina Eitner-Acheampong Fotoğrafları

Martina Eitner-Acheampong Fotoğrafları Martina Eitner-Acheampong Fotoğrafları Martina Eitner-Acheampong Fotoğrafları Martina Eitner-Acheampong Fotoğrafları Martina Eitner-Acheampong Fotoğrafları