Matt Passmore

Matt Passmore
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.12.1973
Doğum Yeri:Wynnum

Avustralyalı aktör. 

McLeod's Daughters (2006-2009), Blue Heelers (2003) ve ilk Amerikan televizyon şovu The Glades (2010-2013) ile tanınmıştır.

Passmore, kariyerine çocuk dizisi Play School'da başladı. Daha sonra, Always Greener, Blue Heelers, Cooks, Last Man Standing, McLeod's Daughters ve Underbelly: Two Cities Masalı gibi Avustralya televizyon programlarında çeşitli roller üstlendi. Passmore, ayrıca USA Network's Memisfaction'da da rol aldı.

Filmografi

2018 Army of One
2017 Jigsaw
2016 Is That a Gun in Your Pocket?
2014 Come Back to Me
2008 Noir Drive
2005 Son of the Mask

Televizyon

2017 Lethal Weapon
2016 Roadies
2014 Satisfaction
2011 Play School
2010 The Glades
2009 The Cut
2009 Underbelly: A Tale of Two Cities
2009 Masterwork
2006 McLeod's Daughters
2005 Last Man Standing
2005 The Alice
2004 The Cooks
2003 Tuck and Cover
2003 Always Greener
2003 Blue Heelers

Görev Aldığı Yapımlar

Matt Passmore Fotoğrafları

Matt Passmore Fotoğrafları Matt Passmore Fotoğrafları Matt Passmore Fotoğrafları Matt Passmore Fotoğrafları Matt Passmore Fotoğrafları