Matthew Rhys

Matthew Rhys
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.11.1974
Doğum Yeri:Cardiff

Galli oyuncu.

Tam adı Matthew Rhys Evans'tır. The Americans (2013), The Post (2017) ve Çok Pişmiş (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Heart of Darkness (Seslendirme)
2019 Mahallede Güzel Bir Gün
2019 The Report
2018 Mogli: Orman Çocuğu
2017 The Post
2015 Mayısın Sevgili Çiçekleri
2015 Çok Pişmiş
2012 The Scapegoat
2011 Everything Carries Me to You (Kısa Film)
2010 Think Tank (Kısa Film)
2010 Patagonia
2010 Luster
2008 The Edge of Love
2007 Virgin Territory
2006 Love and Other Disasters
2004 Goode Fellowes (Kısa Video – Seslendirme)
2004 Fakers
2003 Y Mabinogi (Seslendirme)
2002 The Abduction Club
2002 Shooters
2002 Deathwatch
2001 Very Annie Mary
2001 Tabloid
2000 The Testimony of Taliesin Jones
2000 Sorted
2000 Peaches
1999 Whatever Happened to Harold Smith?
1999 Titus
1999 Heart
1998 Kraliçe Elizabeth
1997 House of America

Televizyon

2020 Perry Mason
2020 Baykuş Evi
2019 Infinity Train (Seslendirme)
2019 BoJack Horseman (Seslendirme)
2018 The Americans
2018 Down the Caravan (TV Filmi)
2018 Death and Nightingales (Mini Dizi)
2017 Snowdonia 1890
2017 Girls
2015 Archer (Seslendirme)
2015 The Bastard Executioner (Mini Dizi)
2014 Masterpiece Theatre
2014 Under Milk Wood (TV Filmi)
2013 Death Comes to Pemberley (Mini Dizi)
2012 The Mystery of Edwin Drood (Mini Dizi)
2011 LA Phil Live
2011 Brothers & Sisters
2008 Nadolig Plentyn Yng Nghymru (Kısa Film – Seslendirme)
2006 Beau Brummell: This Charming Man (TV Filmi)
2003 P.O.W.
2003 Columbo
2003 Partners and Crime (TV Filmi)
2001 The Lost World (TV Filmi)
2000 Metropolis (Mini Dizi)
1999 Greenstone
1997 Backup

Yönetmen

2006 Patagonia: Dyddiadur Matthew Rhys O'r Môr i'r Mynydd (Kısa Belgesel)
2004 Goode Fellowes (Kısa Video)

Televizyon

2018 The Americans
2011 Brothers & Sisters

Yapımcı

2006 Patagonia: Dyddiadur Matthew Rhys O'r Môr i'r Mynydd (Kısa Belgesel)

Televizyon

2020 Perry Mason
2018 Down the Caravan (TV Filmi)

Senaryo

2004 Goode Fellowes (Kısa Video)

Televizyon

2015 Archer

Görev Aldığı Yapımlar

Matthew Rhys Fotoğrafları

Matthew Rhys FotoğraflarıMatthew Rhys FotoğraflarıMatthew Rhys FotoğraflarıMatthew Rhys FotoğraflarıMatthew Rhys Fotoğrafları