Matthew Stagg

Matthew Stagg
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :6.2.2009
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Macbeth (2015), War&Peace (2016) ve Marrowbone (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Marrowbone
2016 Mum's List
2015 The Chameleon
2015 Macbeth
2013 Baptism Spec (Kısa Film)

Televizyon

2017 Will
2016 War&Peace (Mini Dizi)
2015 London Spy (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Matthew Stagg Fotoğrafları

Matthew Stagg Fotoğrafları Matthew Stagg Fotoğrafları Matthew Stagg Fotoğrafları Matthew Stagg Fotoğrafları Matthew Stagg Fotoğrafları