Maude Apatow

Maude Apatow
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :15.12.1997
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu.

Leslie Mann ve Judd Apatow'un kızıdır. Kaza Kurşunu (2007), Matrak Adamlar (2009), Eyvah Yaş 40 (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The King of Staten Island
2018 Suikastçı Topluluğu
2017 Don't Mind Alice (Kısa Video)
2017 Yarının Evi
2016 Other People
2012 Eyvah Yaş 40
2009 Matrak Adamlar
2007 Kaza Kurşunu

Televizyon

2020 Hollywood (Mini Dizi)
2019 Euphoria
2015 Girls

Yönetmen

2017 Don't Mind Alice (Kısa Video)

Senaryo

2017 Don't Mind Alice (Kısa Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Maude Apatow Fotoğrafları

Maude Apatow Fotoğrafları Maude Apatow Fotoğrafları Maude Apatow Fotoğrafları Maude Apatow Fotoğrafları Maude Apatow Fotoğrafları