Max Minghella

Max Minghella
Rol :Senarist
Doğum Tarihi :16.09.1985
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Tam adı Max Giorgio Choa Minghella'dır. Zirveye Giden Yol (2011), Karanlık Saat (2011) ve Boynuzlar (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Hippie Hippie Shake
2020 Spiral: From the Book of Saw
2016 Fluffy (Kısa Film)
2016 Dokuzuncu Hayat
2015 Just a Minute (Kısa Film)
2015 Ormana Doğru
2014 Trentemøller: Gravity (Kısa Video)
2014 İşyeri İçin Uygun Değil
2014 About Alex
2013 The Killers: Shot at the Night (Kısa Video)
2013 Boynuzlar
2013 Genç Çıraklar
2011 Karanlık Saat
2011 10 Years
2011 Zirveye Giden Yol
2010 Sosyal Ağ
2009 Agora
2009 Brief Interviews with Hideous Men
2008 Dost Kazığı
2007 Elvis and Anabelle
2006 Art School Confidential
2005 Syriana
2005 Umut Mevsimi
1999 Let the Good Times Roll (Kısa Film)
1999 Toy Boys (Kısa Film)

Televizyon

2020 The Handmaid's Tale
2017 The Mindy Project

Yönetmen

2018 Teen Spirit

Yapımcı

2018 Teen Spirit
2016 Dokuzuncu Hayat
2014 Ocak Ayının İki Yüzü

Senaryo

2018 Teen Spirit
2016 Dokuzuncu Hayat

Görev Aldığı Yapımlar

Max Minghella Fotoğrafları

Max Minghella FotoğraflarıMax Minghella FotoğraflarıMax Minghella FotoğraflarıMax Minghella FotoğraflarıMax Minghella Fotoğrafları