Max Thieriot

Max Thieriot
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.10.1988
Doğum Yeri:Kaliforniya

Maximillion Drake 'Max' Thieriot (d. 14 Ekim 1988, Kaliforniya), ABD'li aktör. Oynadığı önemli yapımlar arasında Catch That Kid, The Pacifier, Nancy Drew, Jumper ve Kit Kittredge: An American Girl sayılabilir. Son dönemde başrolünü Vera Farmiga ile paylaştığı gerilim dizisi Bates Motel ile ekranlara gelmektedir.
Filmografi

2004     Catch That Kid     Gus    
2005     The Pacifier     Seth Plummer    
2007     The Astronaut Farmer     Shepard Farmer    
Nancy Drew     Ned Nickerson    
2008     Jumper     Young David    
Kit Kittredge: An American Girl     Will Shepherd    
2010     My Soul to Take     Bug     Post-production
The Family Tree     Eric Burnett     Post production
Chloe     Michael    
2012     Disconnect     Kyle    
2012     House at the End of the Street         Filming

Görev Aldığı Yapımlar

Max Thieriot Fotoğrafları

Max Thieriot Fotoğrafları Max Thieriot Fotoğrafları Max Thieriot Fotoğrafları Max Thieriot Fotoğrafları Max Thieriot Fotoğrafları