Maya Hawke

Maya Hawke
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.07.1998
Doğum Yeri:New York

ABD'li model ve oyuncu.

Tam adı Maya Ray Thurman Hawke'tır. Ünlü oyuncular Ethan Hawke ve Uma Thurman'ın kızıdır. Tuhaf Şeyler (2019-2021), Les quatre filles du docteur March (2017) ve Bir Zamanlar... Hollywood'da (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Strangers
2021 Korku Sokağı 1. Kısım: 1994
2021 Italian Studies
2020 Mainstream
2020 Samia: Is there Something in the Movies? (Kısa Video)
2019 Memory Xperiment: Kathy Acker (Kısa Film)
2019 As They Slept (Kısa Film)
2019 Human Capital
2019 Bir Zamanlar... Hollywood'da
2018 Ladyworld
2017 A Brief Lesson on Inheritance (Kısa Film)

Televizyon

2021 The Playboy Interview
2021 Tuhaf Şeyler
2020 Talih Kuşu (Mini Dizi)
2017 Les quatre filles du docteur March (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Maya Hawke Fotoğrafları

Maya Hawke FotoğraflarıMaya Hawke FotoğraflarıMaya Hawke FotoğraflarıMaya Hawke FotoğraflarıMaya Hawke Fotoğrafları