Mehmet Akif Büyükatalay

Mehmet Akif Büyükatalay
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :25.5.1987
Doğum Yeri:Bad Hersfeld

Türk asıllı Alman oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Vor dem Tor des Ijtihad (2013) ve Even If (2016) gibi kısa filmler ve ilk uzun metraj çalışması olan Oray (2019) filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Oray
2016 Even If (Kısa Film)
2014 Bielenberg (Kısa Film)
2013 Vor dem Tor des Ijtihad (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Oray
2016 Even If (Kısa Film)
2013 Vor dem Tor des Ijtihad (Kısa Film)

Senaryo

2019 Oray
2016 Even If (Kısa Film)
2013 Vor dem Tor des Ijtihad (Kısa Film)

Oyuncu

2016 Even If (Kısa Film)
2013 Vor dem Tor des Ijtihad (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Oray, 2019, Yonetmen

Mehmet Akif Büyükatalay Fotoğrafları

Mehmet Akif Büyükatalay Fotoğrafları Mehmet Akif Büyükatalay Fotoğrafları Mehmet Akif Büyükatalay Fotoğrafları Mehmet Akif Büyükatalay Fotoğrafları Mehmet Akif Büyükatalay Fotoğrafları