Mehmet Çetin

Mehmet Çetin
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1976

Türk yazar, senarist, yapımcı ve yönetmen.


Birçok yapımda görsel efekt uzmanı olarak görev yaptı. Düş Şehrinin Çocuk Yönetmeni isimli bir de kitabı vardır. Hürkuş: Göklerdeki Kahraman (2018) ve Mahsusa: Yüzyıllık Mühür (2018) filmleriyle tanınmıştır. 

Filmografi

Yönetmen

2018 Mahsusa: Yüzyıllık Mühür

Yapımcı

2018 Mahsusa: Yüzyıllık Mühür
2018 Hürkuş: Göklerdeki Kahraman
2015 Kanat
2010 Yağmurda Ateş

Senaryo

2018 Mahsusa: Yüzyıllık Mühür
2013 Düş Vurgunu
2010 Yağmurda Ateş

Görev Aldığı Yapımlar

Mehmet Çetin Fotoğrafları

Mehmet Çetin Fotoğrafları