Mehmet Elmas

Mehmet Elmas
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1966
Doğum Yeri:İzmir

Türk tiyatro ve dizi oyuncusu.

Çocukluğu Çanakkale’nin Biga ilçesinde geçmiştir. Babası Gönenli, annesi ise İlyasalan köyündendir. Seksenler dizisinde canlandırdığı Basri karakteriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Sıfır Bir
2018 Bizum Uşaklar
2017 Çocuklar Duymasın
2012 Seksenler
2010 Arka Sokaklar

Görev Aldığı Yapımlar

Mehmet Elmas Fotoğrafları

Mehmet Elmas Fotoğrafları Mehmet Elmas Fotoğrafları Mehmet Elmas Fotoğrafları Mehmet Elmas Fotoğrafları