Mehmet Kefli

Mehmet Kefli
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1900
Doğum Yeri:Antalya

Türk oyuncu.

Şef (2018), Arka Sokaklar (2006) ve Sûveyda (2021) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Shame
2021 Suveydâ
2019 Güller
2018 Şef
2018 Kayhan
2016 Defne'nin Bir Mevsimi
2016 Dadaş

Televizyon

2021 Cam Tavanlar
2021 Yeşilçam
2021 Sen Çal Kapımı
2021 Akıncı
2021 Menajerimi Ara
2020 Doğduğun Ev Kaderindir
2020 Çukur
2020 Arıza
2020 Masumlar Apartmanı
2020 Yarım Kalan Aşklar
2020 Yasak Elma
2020 Kırmızı Oda
2020 Bay Yanlış
2019 Elimi Bırakma
2019 Aşk Ağlatır
2019 Her Yerde Sen
2019 Benim Tatlı Yalanım
2019 Leke
2019 Gülperi
2019 Arka Sokaklar
2018 Gülizar
2017 Savaşçı
2017 Bir Deli Sevda
2017 Anne

Görev Aldığı Yapımlar

Mehmet Kefli Fotoğrafları

Mehmet Kefli Fotoğrafları