Mehrdad Ghaffarzadeh

Mehrdad Ghaffarzadeh
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1966
Doğum Yeri:Tahran

İranlı yapımcı, senarist ve yönetmen.

Receiver (2012) ve The Sea and The Flying Fish (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 On the Zero Line
2019 Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle
2015 The Sea and The Flying Fish
2012 Receiver

Senaryo

2020 On the Zero Line
2019 Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle
2015 The Sea and The Flying Fish
2012 Receiver

Yapımcı

2008 Cold Blood (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Mehrdad Ghaffarzadeh Fotoğrafları

Mehrdad Ghaffarzadeh Fotoğrafları Mehrdad Ghaffarzadeh Fotoğrafları Mehrdad Ghaffarzadeh Fotoğrafları Mehrdad Ghaffarzadeh Fotoğrafları Mehrdad Ghaffarzadeh Fotoğrafları