Mehtap Bayrı

Mehtap Bayrı
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :15.3.1977
Doğum Yeri:Mardin

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Liseyi Vefa Lisesi'nde okudu. Lise yıllarında tiyatroya ilgi duyan Mehtap Bayri, eğitimini Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. Sanatçı, İstanbul Meydan Sahnesi'nde görev yapmaktadır. İki yıl öğretmenlik yapan Bayri, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Deli Yürek ve Ekmek Teknesi dizisindeki rolüyle zirveye çıkmıştır. Şu anda Hangimiz Sevmedik adlı dizide oynamaktadır. Oflu Hoca'nın Şifresi ve Oflu Hoca'nın Şifresi 2 adlı filmi Meryem rolü oynadığı bazı sinema filmlerdir.

Filmografi

2016 Hasbihal
2018 Milyonluk Kuş
2016 Oflu Hoca'nın Şifresi 2
2015 Olur İnşallah
2015 Uzaklarda Arama
2014 Figüran
2014 Gülcemal
2014 Oflu Hoca'nın Şifresi
2012 Mevsim Çiçek Açtı
2004 Gece 11:45
2000 Filler ve Çimen
2000 Şarkıcı
1999 Beyaz Mantolu Adam
1997 Yalan

Televizyon

2017 Kalk Gidelim
2016 Hangimiz Sevmedik
2014 Analı Oğullu
2014 Kertenkele
2013 Gönül Hırsızı
2012 Evlerden Biri
2010 Bitmeyen Şarkı
2010 Gönül Ferman Dinlemiyor
2010 Şen Yuva
2009 Kız Kaçıran
2009 Geniş Aile
2008 Küçük Kadınlar
2007 Sana Mecburum
2007 Hakkını Helal Et
2007 Zoraki Koca
2007 Dudaktan Kalbe
2006 Candan Öte
2004 Büyük Buluşma
2004 Büyük Yalan
2002 Ekmek Teknesi
2002 Sır Kapısı
2001 Aşkına Eşkiya
1998 Şeytanın Gözyaşları
1998 Deli Yürek
1997 Şaban ile Şirin
1997 Yasemince
1997 Hiç Bana Sordun mu?
1994 Fırtınalar

Görev Aldığı Yapımlar

Mehtap Bayrı Fotoğrafları

Mehtap Bayrı Fotoğrafları Mehtap Bayrı Fotoğrafları Mehtap Bayrı Fotoğrafları Mehtap Bayrı Fotoğrafları Mehtap Bayrı Fotoğrafları