Mélanie Bernier

Mélanie Bernier
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :5.1.1985

Filmografi
Popüler  (2012)  
La Tête En Friche  (2010)  
En Cas De Malheur (ı)  (2010)  
The Assault (ı)  (2010)  
Les Incroyables Aventures De Fusion Man  (2009)  
My Stars  (2008)  Modern Love  (2008)  
Passe-passe  (2008)  
Benim Yıldızlarım (!)  (2008)  
His Majesty Minor  (2007)  
Barnie's Minor Annoyances  (2001)
 
Seslendirdiği Filmler  
Titeuf, le film  (2011) 

Görev Aldığı Yapımlar

Mélanie Bernier Fotoğrafları

Mélanie Bernier Fotoğrafları Mélanie Bernier Fotoğrafları Mélanie Bernier Fotoğrafları Mélanie Bernier Fotoğrafları Mélanie Bernier Fotoğrafları