Melanie Straub

Melanie Straub
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1976
Doğum Yeri:Waiblingen

Alman oyuncu.

Luft (2017), Oyunbozan (2019) ve Babylon Berlin (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Oyunbozan
2017 Luft
2017 Das schaffen wir schon
2017 Eigengrau (Kısa Film)
2015 Als wir träumten
2015 Hedi Schneider steckt fest
2014 Histeria (Kısa Film)

Televizyon

2018 Die Protokollantin (Mini Dizi)
2017 Babylon Berlin
2016 Dengler
2016 SOKO Wismar
2015 Brief an mein Leben (TV Filmi)
2015 Tatort
2014 Neufeld, mitkommen! (TV Filmi)
2013 Willkommen auf dem Land (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Melanie Straub Fotoğrafları

Melanie Straub Fotoğrafları Melanie Straub Fotoğrafları Melanie Straub Fotoğrafları Melanie Straub Fotoğrafları Melanie Straub Fotoğrafları