Melih Değirmenci

Melih Değirmenci
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.05.1981
Doğum Yeri:İzmir

Türk oyuncu.

Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Teknikerliği ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Değirmenci ayrıca George Grown Üniversitesinde İşletme eğitimi aldı. “Biri Bizi Gözetliyor” yarışması ile tanınan Melih Değirmenci, 2001 yılında yer aldığı “Tuzu Kurular” dizisi ile oyunculuk kariyerine başladı. “Ömer Seyfettin: Üç Nasihat”, “Gizli Patron”, “Körlük”, “Büyü 2” gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Corontina 19
2017 Büyü 2
2009 Körlük

Televizyon

2006 Gizli Patron
2005 Ömer Seyfettin: Üç Nasihat (TV Filmi)
2001 Tuzu Kurular

Görev Aldığı Yapımlar

Melih Değirmenci Fotoğrafları

Melih Değirmenci Fotoğrafları Melih Değirmenci Fotoğrafları Melih Değirmenci Fotoğrafları