Melis Tamtaş

Melis Tamtaş
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1996
Doğum Yeri:İzmir

Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunudur. 2011-2013 arası Sahne Tozu Tiyatrosu'nda 'Temel Oyunculuk', 2014-2015 arası Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde 'Akşam Okulu Oyunculuk', 2015'te Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde 'Kamera Önü Oyunculuk', 2015'te Ivana Chubbuck'tan 'Oyunculuk' ve 2015'te Devrim Yakut'tan 'Oyunculuk Nedir?' eğitimlerini almıştır.

Filmografi

2018 Şahıs 46

Tiyatro

2015 Oyun Nasıl Oynanmalı?
2013 Yedi Kocalı Hürmüz
2013 Demir Yolu Bekçisi
2013 Yasaklı Deli Kelebek
2012 Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım

Ödülleri

2013 17. Afife Tiyatro Ödülleri – Heloise 'Sahne Senin' Yarışması Birincilik Ödülü

Görev Aldığı Yapımlar

Melis Tamtaş Fotoğrafları

Melis Tamtaş Fotoğrafları Melis Tamtaş Fotoğrafları