Melisa Aslı Pamuk

Melisa Aslı Pamuk
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.4.1991
Doğum Yeri:Haarlem

Türk asıllı Hollandalı model ve oyuncu.

Adını ilk kez 3 Haziran 2011'de güzellik kraliçesi seçildiği Miss Turkey yarışmasıyla duyurmuştur. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur.

Pamuk, henüz on üç yaşında iken yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde 'Temel Oyunculuk' dersleri almıştır. Türkiye'deki oyunculuk kariyeri ise ilk olarak bir gsm reklamında oynamasıyla başlamış. Daha sonra 3. sezonunda olan Yer Gök Aşk adlı diziye diğer başrollerin diziden ayrılması üzerine başrol olarak geçmiştir. Aynı yıl G.D.O. KaraKedi adlı ilk sinema filminde yer almıştır.

Filmografi

2020 Kilit
2014 Asla Vazgeçme
2012 G.D.O. Karakedi

Televizyon

2018 Çarpışma
2016 Kara Sevda
2014 Ulan İstanbul
2014 Kurt Seyit ve Şura
2014 Her Sevda Bir Veda
2012 Yer Gök Aşk

Görev Aldığı Yapımlar

Melisa Aslı Pamuk Fotoğrafları

Melisa Aslı Pamuk Fotoğrafları Melisa Aslı Pamuk Fotoğrafları Melisa Aslı Pamuk Fotoğrafları Melisa Aslı Pamuk Fotoğrafları Melisa Aslı Pamuk Fotoğrafları