Melisa Şenolsun

Melisa Şenolsun
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.9.1996
Doğum Yeri:İzmir

Türk dizi ve sinema oyuncusu. 

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisidir. Kendisi gibi oyuncu olan Efecan Şenolsun'un ablasıdır. Kariyerine 2015 yılı yapımı Tatlı Küçük Yalancılar ile başlamıştır. İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi mezunu olan Melisa Şenolsun, Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosu'nda çalışmıştır. Kiralık Aşk dizisinde Sude karakterini canlandırmıştır. Son olarak Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Mert Yazıcıoğlu ve Begüm Birgören'le birlikte Ceren karakteriyle başrol olarak yer almıştır.

Filmografi

2019 Güzelliğin Portresi
2017 Babam

Televizyon

2019 Atiye
2018 Nefes Nefese
2016 Umuda Kelepçe Vurulmaz
2015 Tatlı Küçük Yalancılar
2015 Kiralık Aşk

Görev Aldığı Yapımlar

Melisa Şenolsun Fotoğrafları

Melisa Şenolsun Fotoğrafları Melisa Şenolsun Fotoğrafları Melisa Şenolsun Fotoğrafları