Melisa Sözen

Melisa Sözen
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :6.7.1985
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Çemberimde Gül Oya (2004), Eve Giden Yol 1914 (2006), Av Mevsimi (2010) ve Kış Uykusu (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Acele Baba Aranıyor
2018 The Day After (Kısa Film)
2015 Bir Varmış Bir Yokmuş
2014 Kış Uykusu
2012 Pazarları Hiç Sevmem
2010 Av Mevsimi
2006 Kabuslar Evi - Seni Beklerken
2006 Eve Giden Yol 1914
2006 Cenneti Beklerken
2005 O Şimdi Mahkum
2005 Çarpışma (Kısa Film)
2004 Okul
2002 İçerideki
2001 Bana Şans Dile

Televizyon

2017 Le Bureau des Légendes
2017 Hayat Şarkısı
2017 Çember
2017 Babamın Günahları
2017 7YUZ (Mini Dizi)
2015 Beş Kardeş
2014 Anasının Oğlu
2013 Şubat
2012 Muhteşem Yüzyıl
2010 Güneydoğu'dan Öyküler - Önce Vatan
2009 Bir Bulut Olsam
2008 Bıçak Sırtı
2006 Azap Yolu
2004 Kayıp Aşıklar (TV Filmi)
2004 Çemberimde Gül Oya
2003 Şıh Senem
2003 Şarkılar Seni Söyler
2003 Büyümüş de Küçülmüş
2001 Yeni Hayat
2000 Köçek (TV Filmi)
2000 Aşk Güzel Şeydir (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Melisa Sözen Fotoğrafları

Melisa Sözen Fotoğrafları Melisa Sözen Fotoğrafları Melisa Sözen Fotoğrafları Melisa Sözen Fotoğrafları Melisa Sözen Fotoğrafları